Onze diensten

Aannemersbedrijf De Bruijne BV is zeer actief in de vrije sector markt. Zo bouwden wij in de afgelopen jaren tientallen vrije sector woningen, voornamelijk op Voorne Putten, maar ook daarbuiten. Wij bouwen voor particuliere opdrachtgevers en vaak werken we daarbij samen met diverse gerenommeerde architectenbureaus.

Een voorbeeld van een door ons gebouwd nieuw bedrijfspand is de fa. ‘DORC’ te Zuidland. Ook het nieuwe kantoor bij Farm Frites in Oudenhoorn is door ons gebouwd. En niet te vergeten het assurantiekantoor Keijzerwaard te Oudenhoorn.

Heel bekend is natuurlijk het restaurant ‘Zoet of Zout’  te Stellendam en het daarnaast gelegen Paviljoen. 

Ook het strandpaviljoen ‘de Stormvogel’ aan het Oostvoornse Meer hebben wij gerealiseerd. 

Ook hier werken wij met diverse architecten samen.

Ook zijn er door ons diverse utiliteitspanden gebouwd. Zo hebben wij recentelijk o.a. het Tivoli theater in H’sluis gebouwd ,  een AHOED in Rockanje , een AHOED in Oostvoorne , een restaurant met een woning en een ‘bed en breakfast‘ in het centrum van Rockanje en twee winkelpanden met woning in het centrum van Oostvoorne. 

Onze ambachtelijke kennis en jarenlange ervaring stellen ons in staat ook panden te restaureren. In sommige gevallen gebeurt dit onder toezicht van ‘Monumentenzorg’ en met behulp van subsidie. Deze panden zijn eigendom van particulieren dan wel van gemeenten of andere instellingen.

Het Prinsehuis en het de Ruyterhuis van de Gemeente Hellevoetsluis zijn hier voorbeelden van. Ook het Brandweer Museum te Hellevoetsluis is door ons gerestaureerd. 

Ook voor uw verbouwplannen en renovaties bent u bij Aannemersbedrijf de Bruijne BV aan het juiste adres.  Door jarenlange ervaring met uiteenlopende renovatieprojecten en een vast team van vakkundige medewerkers staan wij garant voor een goed resultaat.

Algemeen
Naast de uitvoering van werken in opdracht, zijn wij ook zeer actief in de planontwikkeling. De verwerving van gronden, bebouwde percelen en bedrijfsterreinen vormt inmiddels een vast onderdeel van onze activiteiten. Wij voeren deze activiteiten uit onder de noemer De Bruijne Project BV. De omvang van de planontwikkeling kan sterk variëren. Op deze website geven wij een actueel overzicht van plannen, prijzen, planning en beschikbaarheid. Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van grond, percelen en/of panden.
 
Actueel 
Aannemersbedrijf De Bruijne BV ontwikkelt in het dorp Nieuwenhoorn de bouw van 3 st   2onder1 kap woningen en 4 senioren woningen aan Zandpad / Smithilseweg te Hellevoetsluis. In de gemeente Nissewaard worden 8 vrijstaande woningen ontwikkeld aan de Drogendijk 14.
Voor meer info bekijk ons portfolio

Verwerving
In het kader van de planontwikkeling van onze projecten zijn wij altijd actief en te allen tijde geïnteresseerd in de aankoop van grond, percelen en/of panden.

Wanneer u overweegt om uw woning, pand of perceel te verkopen, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn graag bereid met U in een vertrouwelijke sfeer van gedachten te wisselen en samen met u een oplossing te vinden voor zaken die u mogelijk  bezig houden.